Beograd Kombi prevoz Srbija

Kombi prevoz putnika iz Srbije do Kopaonika i Zlatibora nudi brz, udoban i pouzdan način da stignete do dva najpopularnija planinska centra u Srbiji. Sa međunarodnim kombi prevozom putnika, putnici mogu lako i brzo da stignu do ovih destinacija i uživaju u nezaboravnom odmoru. Kopaonik je poznat po svojim planinskim stazama za skijanje i snowboard, dok je Zlatibor poznat po svojim prelepim pejzažima, čistom vazduhu i izvrsnoj hrani. Kombi prevoz putnika do ove dve destinacije nudi fleksibilne rasporede polazaka i konkurentne cene, što ga čini pristupačnim za putnike svih budžeta. Sa iskusnim vozačima i modernim vozilima, ovaj prevoz pruža sigurnost i udobnost tokom putovanja. Uživajte u prelepim planinskim predelima i opuštajućoj atmosferi ovih destinacija koristeći kombi prevoz putnika kao pouzdan i efikasan način da stignete do Kopaonika i Zlatibora.

04/10/2021
kombi-prevoz-beograd-kopaonik

Kombi prevoz Beograd – Kopaonik

Ruta za kombi prevoz Beograd - Kopaonik iznosi 277 km. Putovanje bez stajanja i gužve putem A1/E75 okvirno traje 4 sata.
04/10/2021
Beograd-Cacak-Zlatibor

Kombi prevoz Beograd – Čačak – Zlatibor

Ruta za kombi prevoz Beograd - Zlatibor iznosi 230 km. Putovanje bez stajanja i gužve putem Autoputa Miloš Veliki a zatim preko Čačka okvirno traje 2:30 sata
KONTAKT

WhatsApp

Call Now Button